banner913
banner932
banner1012

Akova kampta güç depoladı

banner1020

Akova yeni sezon öncesinde hazırlık kamp çalışmalarını tamamlarken, teknik direktör Ahmet Ogan, kampta güç depoladıklarını söyledi

banner974
Akova kampta güç depoladı

banner971

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Akova yeni sezon öncesinde hazırlık kamp çalışmalarını tamamladı.

26-29 Ağustos tarihleri arasında Girne Bella View Art Butigue Otel’de gerçekleştirilen kamp oldukça güzel ortamda ve oldukça verimli geçerken 1. hazırlık dönemi 2. etap çalışmaları da başlamış oldu. Teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde gerçekleştirilen kampa 21 futbolcu katılırken, Şuayip Çelme, Hasan Karagil, kafile başkanı olarak yer aldı. Dört günlük kamp programı çerçevesinde Pia Bella sahasında günde çift idman yapan Akova, Girne Halk Evi ve Ozanköy ile hazırlık karşılaşmaları oynadı.

Akova oynadığı 2 hazırlık maçında Girne Halk Evi’ni 6-0 mağlup ederken, Ozanköy ile 1-1 berabere kaldı.   

Ogan: Hedefimize ulaşacağız    

Sezon başından beri çok yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Akova’da, kamp boyunca çabuk kuvvet, dayanıklılık, koordinasyon ve taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların konsantrasyonları dikkat çekti.

Futbolcuların istekli, arzulu oluşlarından, çalışmalarda en iyisini yapabilme adına göstermiş oldukları gayretlerden ve disiplinli bir şeklide çalışmalarından memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, kampta güç depoladıklarının altını çizdi. Sezon öncesinde mevcut takım kadrosuna yapılan transferlerin önemli katkılar sağlayacağını, takım içi uyumu kısa sürede aşıldığını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezon öncesi takım olma yolunda önemli mesafeler kaydederek, ligde hedeflerine ulaşılacağını söyledi.

Ogan, takıma kazandırmayı düşündüğü genç futbolcular Eray Vudalı, Hakan Bulut ve Serhan Yıldıran’ın göstermiş oldukları gayret ve çabalardan memnun olduğunu da belirtti. Ogan, takım olarak yeni sezonda hedefledikleri noktaya gelebilmek için işi sıkı tutarak, koymuş oldukları hedefe ulaşmak için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.