banner913
banner932
banner1012

Akova güçleniyor

banner1020

banner974
Akova güçleniyor

banner971

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Akova’da başlayan ve bugün sona erecek olan kamp çalışmaları aralıksız sürüyor.

Girne Bella View Art Butigue Otel’de gerçekleştirilen kamp oldukça güzel ortamda verimli bir şekilde geçiyor. Bella View Butigue Otel’de teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde gerçekleştirilen kampa 21 futbolcu katılırken, kafile başkanı Şuayip Çelme de kampta yer aldı. Günde çift idman yapan Akova, Girne Halk Evi ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 6-0 kazandı.

Akova’da sezon öncesi belirlenen hedef “İlk Beş” söyleminin yerine getirilmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde sürerken, kamp süresi boyunca çabuk kuvvet, dayanıklılık, koordinasyon, taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların istekli arzulu bir şekilde çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, kamp sürecini çok iyi bir şekilde geçirdiklerine vurgu yaparak, güç depolamaya devam ettiklerinin altını çizerken, transfer edilen futbolcuların uyumunun aşıldığını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.