banner913
banner932
banner1012

Akova bugün kampa girecek

banner1020

Akova yeni sezon öncesi hazırlık dönemini yoğun bir şekilde sürdürürken, hazırlıklarına kamp çalışması ile devam edecek

banner974
Akova bugün kampa girecek

banner971

Birinci Lig ekiplerinden Akova yeni sezon öncesi hazırlık dönemini yoğun bir şekilde sürdürürken, hazırlıklarına kamp çalışması ile devam edecek.

Akova, 26-29 Ağustos tarihleri arasından yapacağı kampını Girne Bella View Hotel’de gerçekleştirecek. 4 günlük kampa bugün başlayacak olan Akova kafilesinde Şuayip Çelme başkanlığında kafilede teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman ve 21 futbolcu yer alıyor. Kamp süresi boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapacak olan Akova takımı toplam beş antrenman, iki hazırlık maçı ile çalışmalarına devam edecek. İlk hazırlık maçında bugün, Pia Bella stadında Birinci Lig ekiplerinden Girne Halk Evi ile karşı karşıya gelecek olan Akova’da, ikinci hazırlık maçı Süper Lig ekiplerinden Ozanköy ile Mustafa Özkayım Stadı’nda yapılacak.

Antrenman programı oldukça yoğun olduğu kamp çalışmalarında çabuk kuvvet, dayanıklılık, toplu çalışmaların yanı sıra teknik, taktik çalışmalar da yer alacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.