banner913
banner932
banner1012

Akın'ın paylaşımına Dumlupınar'dan tepki

banner1020

Maraş ile Dumlupınar arasında, Maraş Kulüp Başkanı Kenan Akın'ın Facebook’ta yaptığı açıklamadan dolayı gerginlik yaşandı. Dumlupınar yönetimi, Kenan Akın'a tepki gösterdi

banner974
Akın'ın paylaşımına Dumlupınar'dan tepki

banner971

K-PET Birinci Lig'in iki Mağusa temsilcisi Maraş ile Dumlupınar arasında, Maraş kulüp başkanı Kenan Akın'ın facebook sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamadan dolayı gerginlik yaşanıyor.

İki kulüp arasında gerginlik yaşanmasına neden olan Kenan Akın'ın paylaşımı ile Dumlupınar yönetiminin verdiği tepki şöyle:

AKIN: MARAŞ KİMSENİN ÇÖPÇÜSÜ DEĞİL

"Dumlupınar gençlerinin maç sonrası bıraktığı manzara budur. Antrenman yapmak için sahamıza kesinlikle gelmesinler. Çünkü Maraş kimsenin çöpçüsü değildir."

DUMLUPINAR YÖNETİMİ: "LETS DO IT" ORGANİZASYONUNA KATILAN TEK KULÜBÜZ

"Öncelikle dün oynanan Maraş U21-Dumlupınar U21 maçında 3-1 galip gelen Maraş gençlerini tebrik eder, bundan sonraki mücadelelerinde başarılar dileriz.
Maraş Başkanı Kenan Akın’ın maç sonrası Facebook üzerinden yaptığı paylaşım ve yorumları camiamızı derinden üzmüştür. Dumlupınar gençleri ada genelinde gerek sportif başarılarıyla ve gerekse de sosyal sorumluluk aktiviteleriyle sürekli takdir ve beğeni toplamaktadır.
Dünya genelinde bir temizlik organizasyonu olan "Lets Do It" temizlik organizasyonuna KKTC’de katılan tek kulüp olan, daha önce antrenmanlarını yaptığı Harika Sahası'nın temizliğini yaparak gazeteler tarafından ‘Örnek Gençler’ olarak gösterilen, yine daha önce antrenmanlarını yaptığı DAÜ sahasının temizliğini yaparak okul yönetimi tarafından takdir edilen ve Maraş sahasını da açıldığı günden bu yana antrenman öncesi ve sonrası ile maç öncesi ve sonrası defalarca temizleyerek takdir toplayan yine bu Dumlupınar gençleridir.
64 yıllık koca çınar olan Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nü ve 18-19 yaşındaki gençleri hedef tahtası haline getirmek özellikle geçmiş dönemde kulübümüzün başkanlığını yapmış bir kişiye yakışmamıştır. Maraş ile dostluğumuz maç günü ısınmak için topları yokken oyuncularıyla toplarımızı paylaşmamız, suları yokken de sularımızı paylaşmamızdan da rahatlıkla anlaşılabilecektir. 
Bizim kulüp kültürümüzde sahip olduklarımızı olmayanlarla paylaşmak esastır. Sezon öncesi Maraş sahasını bizimle paylaşacağına dair yazılı taahhüt veren Kenan Akın’ın dün sahada kimin bıraktığı belirsiz 4 adet pet su bardağından dolayı bu taahhütünden vazgeçeceğini yazmasının bir anlık kızgınlıkla yazılan bir yazı olduğunu ümit ediyoruz.
Dumlupınar-Maraş dostluğunun herhangi bir kişinin bir anlık kızgınlıkla bozabileceği bir dostluk olmadığını ifade eder, Mağusa bölgesi takımları olarak daha güçlü olabilmemiz için birlik ve dayanışmamızın artarak sürmesini temenni ederiz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.