banner913
banner932
banner1012

Akın akın Galatasaray'a

banner1020

Galatasaray Kuzey Kıbrıs Futbol Okulu'dan Mehmet Kaya'nın, Galatasaray'ın Florya kalmasına karar verildi

banner974
Akın akın Galatasaray'a

banner971

Galatasaray Kuzey Kıbrıs Futbol Okulu'nun da katıldığı, Galatasaray'ın Florya tesislerinde gerçekleştirilen alt yapı seçmeleri tamamlandı.

Seçmeler sonrasında Galatasaray Kuzey Kıbrıs Futbol Okulu'dan Mehmet Kaya'nın, Florya'da kalmasına karar verildi. Galatasaray Kuzey Kıbrıs Futbol Okulu'nun, Mehmet Kaya'nın Florya'da kalması ile ilgili açıklaması şöyle:

"Florya'ya 10 sporcumuz ile geldik. Geriye 9 sporcu ile dönüyoruz. Altyapı antrenmanında beğenilen Mehmet Kaya, Çarşamba günü Galatasaray alt yapı ile hazırlık maçına ve antrenmanına çıkacak. İnşallah sporcumuz artık Florya'da Galatasaray alt yapısının sporcusu olacak. Mehmet Kaya sana başarılar dileriz."

Yenicami alt yapısından yetişen Ahmet Sivri de denendiği Galatasaray'da, U21 Takımı'na seçilmiş ve geçtiğimiz hafta takımının Osmanlıspor'a karşı oynadığı maçta golünü atmıştı. Küçük Kaymaklı’dan Arda Kortay da Galatasaray alt yapısında denenmeye alınmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.