banner913
banner932
banner1012

Akçay alt yapıya yöneldi

banner1020

banner974
Akçay alt yapıya yöneldi

banner971

Akçay Spor Kulübü, 2 sezon önce BTM İkinci Lig’de şampiyon olduktan sonra BTM Birinci Lige yükselmiş ancak yönetim sorunundan dolayı ligden çekilmişti.

Şu anda A Takım düzeyinde takıma sahip olmayan Akçay Spor Kulübü’nde alt yapı çalışmaları başlatıldı. K-PET Süper Lig ekibi Binatlı’da forma giyen Akçaylı Berkem Korbay, Akçay Spor Kulübü Gençlik Akademisi’ni kurarak çocukları antrenmanlara başlattı.

Berkem Korbay’ın, yeni kayıtların da devam ettiği Akçay Spor Kulübü Gençlik Akademisi çalışmaları ile ilgili açıklamaları şöyle:

“Köyümüzde yıllarca A takım düzeyinde istediğimizi sağlayamadığımız için ben köy çocuklarımızı sahaya indirmeye başladım. İsmimizi Akçay Spor Kulübü Gençlik Akademisi olarak belirledik. 2-3 sene birlikte çalışıp tamamen A Takımı onlara teslim etme projesi ile uğraşmaktayım. Şu an köylümüz bunun için çok iyi iş birliği yapmaktadır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.