banner913
banner932
banner1012

Aile kulübü Değirmenlik

banner1020

Değirmenlik, ara transferde yaptığı transferler ile baba - oğul ve kardeşlerin forma giydiği bir aile takımı haline geldi. Ahmet Zaifoğlu, Özner Zaifoğlu, Osman Şah, Yaşar Şah, Ali İmam ve Emre İmam, Değirmenlik'in başarısı için ter döküyorlar

banner974
Aile kulübü Değirmenlik

banner971

İsa TABAK

K-PET Birinci Lig ekibi Değirmenlik, ara transferde yaptığı transferler ile adeta bir aile takımı haline geldi.

Değirmenlik teknik direktörü Ahmet Zaifoğlu, Yenicami'den kiralanan oğlu Özner Zaifoğlu ile birlikte Değirmenlik'in başarısı için ter döküyorlar. Değirmenlik, Şah kardeşleri de yeniden bir araya getirdi. Cihangir alt yapısından yetişen Osman ve Yaşar Şah kardeşler, bu kez de Değirmenlik'in başarısı için birlikte mücadele edecekler.

Emirali Öztüccar'ın başkanlığını yürüttüğü Değirmenlik'in, Türkmenköy'den kadrosuna kattığı Ali İmam ve Emre İmam kardeşler de yeşil beyaz forma altında yine birlikte olacaklar. Ali İmam takımda yardımcı antrenörlük de yapacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.