banner913
banner932
banner1012

109 teknik adam görev yapabilecek

banner1020

Teknik Direktör ve "A" Lisans Antrenör Güncelleme Seminerine, toplam 70 teknik direktör ve 31 "A" Lisans antrenör katıldı. Ayrıca, 8 kişi, 22 Haziran’daki seminere katılmaları koşuluyla çalışma izni alabilecek. Böylelikle toplam 109 teknik adama çalışma izni verilecek

banner974
109 teknik adam görev yapabilecek

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin iş birliği çerçevesinde her sezon öncesi Kıbrıs Türk Antrenörlerinin gelişimini sağlayacak unsurlardan biri olan antrenör eğitimini üst seviyeye çıkarılabilmesi için her yıl düzenlemekte olduğu seminerler başladı.

Salamis Bay Conti Otel'de 15 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Teknik Direktör ve "A" Lisans Antrenör Güncelleme Seminerine, toplam 70 teknik direktör ve 31 "A" Lisans antrenör katıldı. Ayrıca, 8 kişinin sundukları mazeretler gözönünde bulundurularak değerlendirildikten sonra, bu kişilerin tabi olacakları 22 Haziran tarihindeki "B" Lisans ve Kaleci Antrenörü Güncelleme Seminerine katılmaları koşuluyla, listede yer alan bu 8 kişiye de çalışma izni verilecek. Mazeret bildirmeyen kişilerin, daha sonradan sunacakları mazeretler kabul edilmeyecek.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu talimatları gereği her sezon zorunlu olan güncelleme seminerlerine katılarak, "2017-2018 Sezonu Çalışma İzni" hakkı kazanan kişilerin listesi de KTFF’nin internet sitesinden yayınlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.