banner913
banner932
banner1012

Fark Aldatmasın


Nezihi Beyaz

Nezihi Beyaz

Okunma 09 Şubat 2020, 23:17

Çok soğuk bir havada bu kadar kötü futbol seyretmek gerçekten çekilmiyor. Hele hele ilk yarı; kırk beş dakikada takımının adına tek pozisyonunu yakalıyorsun, onu da kalecinin ellerine gönderiyorsun. Levan’dan bahsediyorum, hani şu devre arasında T. Ocağına gol yollarına çare olur diye alınan futbolcudan. Karşılaşmanın ilk golünü ikinci yarıda attı ama daha çok fiziği ile oynuyor. Teknik falan hak getire…

Soğuktan mıdır nedir? Bu derece pas hatası yapılan nadir maçlardan birini izledik dün. Hadi BÜY’nun kapasitesi belli, T. Ocağı futbolcularına ne demeli? Topu arkadaşları yerine rakip sahaya göndermeleri mi dersiniz, kaleci Erdoğan ile karşı karşıya koskoca kalenin köşeleri yerine topu Erdoğan’ın ellerine göndererek onu yıldız yapmalarını mı dersiniz… Bu pozisyonlar da çok değil ha… Hani, maç boyunca sayısız pozisyon yakalarsınız da bunlardan bazılarını kötü vurarak kaleciye teslim edersiniz. Toplasanız dört-beş pozisyon, onların da biri hariç diğerlerini Levan da, Remzi de, Oha’da kaleci Erdoğan’ın ellerine veya dışarı gönderdiler.

Sakatlanan İdan’ın yerine 23. dakikada oyuna giren Ali Avcısoylu’nun, 90. dakikada oyundan alınmasını yadırgadık doğrusu. O kadar kötü oyuncudan sıra Ali’ye gelmezdi diye düşünüyorum ama şeytan işte, onun yerine giren Deniz 90+3 de ikinci golü attı.

T. Ocağı, skor bir iken anlamsız bir şekilde yine geriye yaslandı. Gol atmak gibi bir niyeti olmayan BÜY, baktı ki Ocak üstlerine gelmiyor, pozisyonlar bulmaya başladı. Ara transferde kiralık olarak Ocak’tan BÜY’na gelen Cevdet biraz daha istekli oynasaydı, T. Ocağı’nın bırakın iki farklı galip gelmesini, maçı berabere bitirmesi işten bile değildi.

BÜY kapasitesi belli bir takım. Yabancıları ellerinden geleni yapıyorlar.Yani çok koşuyor ve çabalıyorlar ama dedim ya, kapasiteleri bu kadar.

Bence ilk yarıda sakatlanıp çıkana kadar takımın en iyisi Yankı’nın yeri doldurulamadı. Yankı, BÜY’ndahem kanatta, hem de Kossi’nin arkasında gole en yakın oyuncuydu. O çıkınca oyundan düştüler. Hücumda etkinlikleri azaldı. Yankı’nın GHE’nde oynarken ilk 11’de oynatılmamasına şaşmamak elde değil.

Cevdet de iyi bir golcü ama belli ki küçük yaştan bu yana futbol hayatının geçtiği T. Ocağına karşı karışık duygular içinde bir 90 dakika oynadı. Biz konsantrasyon eksikliği diyelim. Zaten Ocak’la yapılan anlaşmada bu karşılaşmada oynamaması konuşulmuştu. Keşke oynatmasaydı BÜY kenar yönetimi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.