banner913
banner932
banner1012

Yüreklere dokundular

banner1020

banner974
Yüreklere dokundular

banner971

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, önceki akşam Girne’de “Yüreklere Dokkun Alkış-la” adlı etkinlik düzenlendi.

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Girne, Güneşköy ve Gazimağusa 18 yaş üstü rehabilitasyon merkezlerine devam eden gençlerin gösterileri yanında, Manga ve Faydee konserlerinin de yer aldığı, “Engelsiz Şölen - Yüreklere Dokun Alkışla” önceki akşam Girne Amfi Tiyatro’da yapıldı.

Sunuculuğunu Oya Kutsal’ın yaptığı gece, Girne 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’nden Arife Özenen’in okuduğu “Engelsiz Yaşam” adlı şiirle başladı.
Gecede daha sonra, Stüdyo 21  Hip-Hop Gösterisi,  Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon  Merkezi Engelsiz Ritim Grubu, Özel Eğitim Vakfı  Korosu, Mağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi Korusu ve Girne 18 Yaş üstü Rehabilitasyon Merkezi’nin halk dansları gösterileri yer aldı.

Bakan Zeki Çeler de, kendi öğrencileri olan Girne 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi Halk Dansları ekibinin performansına eşlik etti.

Gecede bakan Zeki Çeler’e, özel gereksinimli gençlerin el emeği olan ahşap pano hediye edildi.

Özel gereksinimli gençlerin performanslarını sergilediği gecede duygusal anlar yaşandı. Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden gençlerin gösterileri izleyenlerden alkış aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.