banner913
banner932
banner1012

Yılın Kadın Girişimcileri ödül törenine Telsim sponsor

banner1020

banner974
Yılın Kadın Girişimcileri ödül törenine Telsim sponsor

banner971

 İş Kadınları Derneği (İKD), Yılın Kadın Girişimcileri ödül töreni sponsorluğu için Telsim ile protokol imzaladı.

İKD Köşk’te yer alan törende protokole Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve İKD Başkanı Şenay Ekingen imza koydu.

Protokole göre, Yılın Kadın Girişimcileri, 8 farklı sektör ve ekonomik örgütten birer temsilci ile bağımsız bir ekonomistten oluşacak jüri tarafından belirlenecek.

Ödül almaya hak kazanacak girişimci kadınlar, seçici kurulda görev alacak üye temsilcilerin önereceği adaylar arasından belirlenecek.

Jüri, şu isimlerden oluşuyor:

“Hürrem Tulga – Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, Seda Orbay – DAÜ Kadın Araştırmaları ve Eğitim Merkezi, Özlem Özbekoğlu – Ticaret Odası, Dilek Kurnaz – Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler JCI Derneği, Yaprak Özyalçın – Sanayi Odası, Sevim Beşok Esendağlı – Telsim, Esra Ercantan Yetkili – İş Kadınları Derneği, Fatma Kınış – Ekonomist, Müsteyde Onbaşı – Genç İş Adamları Derneği.”

PROJENİN SÜREKLİLİĞİ ÖNEMLİ

İKD Başkanı Şenay Ekingen törendeki konuşmasında, projenin sürekliliğinin önemini vurguladı.

Ekingen, şunları kaydetti:

“Bu proje yaptığımız diğer projeler arasında önemli bir yer tutar. Projemizin, yedincisini yapmaya hazırlandığımız bu günlerde, geriye dönük baktığımızda iş dünyasında ve toplumumuzda, projenin hikayelerinin ilgi çektiğini görüyoruz.  Her zaman kadını daha görünür hale getiren, küçük toplum dahi olsak, ülkemizde var olan, bilinmeyen hikayeleri ortaya çıkaran ve kadın konusunda,  ekonomik girişimci yaratma, moral verme, motive etme, rol model ortaya çıkarma  konusunda güçlü bir projedir.”

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da, İKD’nin Kadın Girişimcileri ödüllendirmek suretiyle çok önemli bir çalışmaya imza koyduğunu belirterek, bu çalışmada yer almaktan heyecan duyduklarını ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.