banner913
banner932
banner1012

Yiğitler Gafgarıt Festivali’ne erteleme

banner1020

“10. Yiğitler Gafgarıt Festivali” son meteorolojik tahminler sonucundaki kötü hava şartları nedeniyle 14 Nisan 2019 Pazar gününe ertelendi

banner974
Yiğitler Gafgarıt Festivali’ne erteleme

banner971

Değirmenlik Belediyesi’nin bu yıl 31 Mart 2019 Pazar günü 10.’sunu düzenlemeyi planladığı “10. Yiğitler Gafgarıt Festivali”  Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü tarafından 29 Mart – 4 Nisan durum değerlendirmesi raporunda yer alan son meteorolojik tahminler sonucundaki kötü hava şartları nedeniyle 14 Nisan 2019 Pazar gününe ertelendi.

KARAVEZİRLER’DEN FESTİVAL ERTELEME AÇIKLAMASI

Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü verilerini göz önüne alarak erteleme kararı aldıklarını belirten Değirmenlik Belediyesi Başkanı Karavezirler açıklamasına şöyle devam etti : “Olumsuz hava koşullarını göz önüne alarak her yıl çok yüksek bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Yiğitler Gafgarıt Festivali’ni üzülerek erteleme kararı aldığımızı açıklıyoruz. Hem Festivalimize katılacak vatandaşlarımızın hem de festivalin düzenlenmesinde emeği geçecek herkesin mağdur olmaması için bu kararı almak zorunda kaldık. İnsanlarımızın kaynaşması, kültürümüzü yaşaması ve eğlenmesini amaçladığımız bu günü 14 Nisan 2019 Pazar günü planladığımız şekilde yapacağımızı belirtmek isterim.” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.