banner913
banner932
banner1012

Yaşlılara moral yemeği

banner1020

LTB Yaşlılara Hizmet Birimi, Surlariçi bölgesinde yaşayan üyelerine öğle yemeği verdi

banner974
Yaşlılara moral yemeği

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Yaşlılara Hizmet Birimi, Surlariçi bölgesinde yaşayan üyelerine öğle yemeği verdi.
Anibal Restaurant olarak bilinen yerde düzenlenen etkinliğe LTB tarafından sağlanan ulaşım imkanıyla getirilen yaşlı üyelere Paylaşım Mutfağı’nda üretilen yemekler ikram edildi. 
LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın da yaşlılarla bir araya geldiği yemekte, Ersin Karail’in seslendirdiği şarkılar eşliğinde eğlendi.
Etkinlikte, konuşan Mehmet Harmancı, Lefkoşa tarihinin unutulmaz bir parçası merhum Saffet Anibal’ın belediyeden kiralayarak, yıllarca işlettiği yerin herhangi bir işletmeye kiralanmayacağını belirtti. 
Harmancı, hedeflerinin hem Saffet Anibal’ın ismini proje kapsamında yaşatmak, hem de LTB Yaşlılara Hizmet Birimi üyesi 2 bin 500 kişiyi kapsayacak etkinliklerle 65 yaş ve üzeri üyelere sürekli hizmet ve sosyalleşme olanağı sunmak olduğunu söyledi. 
Mehmet Harmancı ayrıca, LTB Paylaşım Mutfağı’nın toplumsal misyonunun bir parçası olan her ihtiyaçlı eve günde bir öğün yemek hizmetinin artarak, devam ettiğini belirtti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.