banner913
banner932
banner1012

Vamık Volkan, deneyimlerini paylaştı

banner1020

Kıbrıslı Psikiyatri Profesörü Vamık Volkan, Mağusa’daki City Mall AVM’de söyleşi gerçekleştirdi

banner974
Vamık Volkan, deneyimlerini paylaştı

banner971

 

City Mall AVM’nin kendinden söz ettiren, söyleşi ve imza günlerinin bugün ki konuğu Kıbrıslı Psikiyatri Profesörü Vamık  D. Volkan konuk oldu.

Viyana’da Dünya Psikiyatri Birliği tarafından Sigmund Freud ödülüne de layık görülen Prof. Volkan, 07 Eylül Cumartesi günü City Mall AVM‘de gerçekleştirdiği  seminerinde  “Dünya Politik Olaylarına Psikolojik Bakış” konusuna değindi.

Prof. Volkan, kendi mesleki deneyimleriden bahsettiği konuşmasında, söyleyşiyi dinleyici ile soru cevap şeklinde ilerleterek samimi bir sohbet ortamı yarattı.

Atlarla Yaşayan Kadın, Atatürk’ün Psikanalitik Biyografisi,Kozmik Kahkaha gibi bir çok bilinen kitaba imza atan Prof . Dr. Vamık Volkan, seminerbitiminde,Ferhat Atik tarafından kaleme alınan”Kendi Divanın da Bir Psikanalist”isimli biyografi kitabını, okuyucuları için imzaladı. (MHA)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.