banner913
banner932
banner1012

TUFAD, sezon açılışını yaptı

banner1020

banner974
TUFAD, sezon açılışını yaptı

banner971

 

Mustafa ERKAN

Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği ,TUFAD yeni dönem sezon açılışını yaptı. Dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşen açılışta 2017 – 2018 kadrolarının oluşumu veprogramı üzerine konuşmalar yapıldı. 

Açılışa dernek yönetim kurulu, üyeler ve halk danslarına gönül verenler katıldı. Açılışta konuşan Dernek Başkanı Ali Tümsoy, yeni  sezonda herkese başarılar diledi ve şöyle dedi:

 "Halk danslarımızın dostluk ve kardeşlik adına en iyi birleştirici olduğunu unutmadan hep beraber ülkemiz adına en iyisini yapmamız gerektiğini biliyoruz. Kıbrıs'ımız için daha iyi işlere imza atarak Dernek olarak daha iyi yerlere geleceğimize,bu yolda başarıya ulaşacağımıza eminim. Gördüğüm kadarıyla arkadaşlar da buna hazırdır. Bünyemizde birçok arkadaşımız var. Umarım daha çok, 103 olur, 153 olur. Çoğalarak sesimizi daha gür çıkarırız. Ülkemiz sizin sayenizde halkdanslarımızın keyfini yaşar. Dernek olarak, biz bunu yerine getirmeye hazırız. Hepinize saygılar sunuyorum, başarılar diliyorum"

Dernek arkadaşları da tekrar biraraya gelmenin heyecanını yaşadılar. Güzel sohbetlerle geçen toplantı esnasında keyfli dakikalar yaşandı.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.