banner913
banner932
banner1012

Trafikte ölmek istemiyoruz

banner1020

Şehit Tuncer İlkokulu öğrencileri “Trafikte Beni Fark Et” temalı yürüyüş düzenledi

banner974
Trafikte ölmek istemiyoruz

banner971

Trafik Haftası dolayısıyla altı ilçede yapılacak “Trafikte Beni Fark Et” temalı yürüyüşler dün Lefkoşa Şehit Tuncer İlkokulu ile başladı. 
Trafik Kazalarını Önleme Derneği tarafından düzenlenen, Şehit Tuncer İlkokulu üçüncü, dördüncü ve beşinci sınıf öğrencilerinin katılımıyla yapılan yürüyüşte öğrenciler, “Trafikte Ölmek İstemiyoruz”, “Çocukların Yeri Arka Koltuktur”, “Trafikte Yaralanmak İstemiyoruz”, “ Alkollü Sürücüyü Sevmiyorum” yazılı pankartlar açtı. 


Etkinliğin başında Şehit Tuncer İlkokulu Müdürü Elçin Altan ile Trafik Kazalarını Önleme Derneği Trafik Eğitmeni Nesil Garanti Özön konuşma yaptı. 
Altan, çocukların taşıdıkları pankartlarda yer alan mesajları anlamanın önemli olduğunu, çocukların bu mesajları büyüklere de verdiğini belirterek, “Lütfen trafikte dikkatli olun” dedi. 


Özön de etkinliğin beş ilçede yapılacağını, çocukların bilinçlenmesiyle ailelerin de farkındalığının artacağını söyleyerek, etkinliğe katkı koyanlara teşekkür etti.  
Konuşmaların ardından Şht. Tuncer İlkokulu’ndan başlayan yürüyüş, Dereboyu Kumsal Parkı’nda sona erdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.