banner913
banner932
banner1012

“Teknoloji Odası” hizmette

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turkcell sponsorluğunda, engelli bireyleri ve ailelerini teknolojiyle tanıştırmak, gelişmelerden haberdar olmalarını, ihtiyaç duydukları bilgiye kolayca ulaşmalarını sağlamak için oluşturulan odaya “Turkcell Teknoloji Odası” adı verilerek hizmete açıldı

banner974
“Teknoloji Odası” hizmette

banner971

 Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nde oluşturulan “Teknoloji Odası” açıldı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell sponsorluğunda, engelli bireyleri ve ailelerini teknolojiyle tanıştırmak, gelişmelerden haberdar olmalarını, ihtiyaç duydukları bilgiye kolayca ulaşmalarını sağlamak için oluşturulan odaya “Turkcell Teknoloji Odası” adı verildi. 
Tablet, sanal gerçeklik gözlüğü, laptop, akıllı telefon ve internetin bulunduğu Teknoloji Odası’nın açılışı bugün yapıldı. 
Açılışa, Ortopedik Özürlüler Derneği ile Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri, engelliler ve aileleri katıldı.
AKDENİZ: “BİRÇOK ENGELLİ TURKCELL SAYESİNDE SPOR YAPMA İMKANI BULDU”
İlk sözü Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkan Vekili Ahmet Akdeniz aldı. 
Akdeniz, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sorumluluk projelerinde engellileri her zaman odağa aldığını vurguladı.
2007’den bu yana Turkcell’in Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın da ana sponsoru olduğunu anımsatan Ahmet Akdeniz, “Ülkede birçok kamu kurum ve kuruluşu olmasına rağmen bu sorumluluğu Turkcell’in üstlenmesi bizim için çok anlamlı. Birçok engelli Kuzey Kıbrıs Turkcell sayesinde hem ülkede hem de uluslararası platformda spor yapma imkanı buldu” dedi.
Engelsiz Bilişim Platformu’nun ana sponsoru olan Turkcell’in, Tatlısu Zambak Tatilköyü’ne “denize giriş platformu” yaptırdığını hatırlatan Akdeniz, engellilerin denize girmede yaşadığı zorluklara işaret etti.
MADEN: “BİRÇOK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNDE YER ALIYORUZ”
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, Turkcell’in birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldığını kaydederek, engellilere yönelik tüm etkinliklerde bulunmaya çalıştıklarını söyledi. 
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in, engellilerin yaşamını kolaylaştıracak projelere ödül vermek üzere “Engelsiz Ödülleri” projesi başlattığını da anımsatan Maden, ödül töreninin Ocak 2018’de yapılacağını kaydetti.
Turkcell’in Sanat Engel Tanımaz projesine de işaret eden Maden, spor alanında da engellilerle birlikte olduklarını dile getirdi. 
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, Turkcell çalışanları olarak sponsor oldukları Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile dün bir maç yaptıklarını da söyledi.
Sivil toplum kuruluşlarının toplum için önemine de dikkat çeken Harun Maden, Ortopedik Özürlüler Derneği’nin de birçok güzel işe imza attığını vurguladı.
Teknoloji Odası’nın açılışını “güzel bir başlangıç” olarak niteleyen Maden, Ortopedik Özürlüler Derneği ile güzel etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.