banner913
banner932
banner1012

Sosyal girişimcilikle istihdam hedefleniyor

banner1020

“Sosyalleşin: Sosyal Girişimcilikle İstihdamı Destekliyoruz” projesinin tanıtımı tamamlandı. Son etkinlikte proje koordinatörü Dr. Aycan Garip ve sosyal girişimcilik uzmanı Dr. Michalis Loizides proje ve sosyal girişimcilik üzerine sunum yaptı

banner974
Sosyal girişimcilikle istihdam hedefleniyor

banner971

Kıbrıs’ın kuzeyindeki gençlere, üniversite öğrencilerine, işsizlere, dezavantajlı gruplara ve kadınlara ulaşmayı hedefleyen “Sosyalleşin: Sosyal Girişimcilikle İstihdamı Destekliyoruz” projesinin tanıtım etkinlikleri tamamlandı.
Gazimağusa Kale pasajında önceki gün düzenlenen son etkinlikte proje koordinatörü Dr. Aycan Garip ve sosyal girişimcilik uzmanı Dr. Michalis Loizides proje ve sosyal girişimcilik üzerine sunum yaptı.
Verilen bilgiye göre, Mağusa Suriçi Derneği (MASDER), AKTI Proje ve Araştırma Merkezi ve Mağusa Kadın Merkezi Derneği (MAKAMER) tarafından yürütülen, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen proje Kıbrıs’ın kuzeyindeki gençlere, üniversite öğrencilerine, işsizlere, dezavantajlı gruplara ve kadınlara ulaşmayı hedefliyor.
Proje kapsamında, 2021 yılına kadar sosyal girişimcilik üzerine ücretsiz eğitimler, atölyeler,  yurtiçi ve yurtdışı gezileri ve stajlar düzenlenecek.
Proje ve gelecekteki etkinliklerle ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler, www.gosocialcy.eu internet sitesini ziyaret ederek veya “Go Social Cyprus” isimli Facebook ve Twitter sayfasını takip edebilir.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.