banner913
banner932
banner1012

Şiirler sokağa taşındı

banner1020

Lefkoşa’da Mevlevi Tekkesi önünde “Şiirler ve Şarkılarla Sokaktayız” etkinliği gerçekleştirildi

banner974
Şiirler sokağa taşındı

banner971

 

Çağdaş Müzik Derneği ile bir grup şair Lefkoşa’da Mevlevi Tekkesi önünde “Şiirler ve Şarkılarla Sokaktayız” etkinliği düzenledi.
Cumhurbaşkanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen etkinliğe Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı da katılarak bir konuşma yaptı.
Arif Albayrak, İlkay Adalı, Feyzan Korur, Hüsnüye Okray, Nurperi Özgener, Turkay Ilıcak, Orkun Bozkurt, Talat Ürer’in şiirleriyle renk kattığı etkinlikte, şef Ersin Tünay yönetimindeki Çağdaş Müzik Derneği Otantik Müzik Grubu da, Kıbrıs şarkıları seslendirdi.
Etkinlikte ayrıca, Meral Akıncı, şairler ve Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Şefi Ersin Tünay, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden yazar ve şair Harid Fedai’nin anısını yaşatmak için, bir şiirini kıta kıta seslendirdiler.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.