banner913
banner932
banner1012

Saraçoğlu Vakfı'na 18 Bin TL'lik katkı

banner1020

“Survive Beşparmak: Norman’s Walk” etkinliğinde toplanan 18 bin TL’lik bağış, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yetkililerine teslim edildi.

banner974
Saraçoğlu Vakfı'na 18 Bin TL'lik katkı

banner971

Dağ yürüyüşü, kamp ve açık artırma yapılan etkinlik, cumartesi günü Alsancak Milli Park’ta başlayıp, Alsancak Milli Park’ta yapılan ödül töreniyle bitti.

İlkyardım görevlileri tarafından 90 kişiden oluşan katılımcılara ilkyardım kursu verilen etkinlikte katılımcı çocuklara teşekkür belgesi ve madalya dağıtıldı.

Kemal Saraçoğlu Vakfı’nın konuyla ilgili açıklamasında, böylesi farklı bir etkinlikle hem doğaya hak ettiği değerin verilmesinin, hem de kanser sürecinde olan çocuklara umut olunmasının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.