banner913
banner932
banner1012

Sağlık Bakanlığı, Organ Bağışı Kampanyası başlatıyor

banner1020

banner974
Sağlık Bakanlığı, Organ Bağışı Kampanyası başlatıyor

banner971

Sağlık Bakanlığı, Organ Bağışı Haftası dolayısıyla yarın ve cuma günü 09.00 – 13.00 saatleri arasında Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ana bina girişinde Organ Bağışı Kampanyası düzenleyecek.

Sağlık Bakanı  Ali Pilli yarın saat 09.00’da Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde başlayacak kampanyaya katılacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamada “3 – 9 Kasım ülkemizde Organ Bağışı Haftası olarak kutlanmaktadır. Organ bağışının yetersizliği son dönemde organ yetmezliği nedeniyle tedavi görmekte olan birçok hastanın organ beklerken hayatını kaybetmesine neden olmaktadır. Ülkemizde organ bağışı ve nakli Sağlık Bakanlığı’na bağlı Koordinasyon Kurulu’nun kontrol ve denetiminde yapılmakta ve organ bağışını artırmak amacıyla kampanyalar düzenlenmektedir.” denilerek halka kampanyaya katılım çağrısı yapıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.