banner913
banner932
banner1012

Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilecek

banner1020

T&T Havalimanı İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Ramazan ayı süresince her gün KKTC’nin çeşitli yerlerinde iftar yemekleri düzenliyor

banner974
Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilecek

banner971

T&T Havalimanı İşletmeciliği, Mübarek Ramazan’ın başlaması ile birlikte KKTC’nin her bölgesinde toplu iftar yemekleri veriyor.

T&T Havalimanı İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı tarafından halka açık olarak verilen iftar yemekleri her gün KKTC’nin çeşitli yerlerinde yapılıyor.

Haspolat’taki Hala Sultan Camii’nde bin 200 kişilik ilk iftar emeğinin verilmesinin ardından Lefkoşa’da Kuğulu Par, Kaymaklı bölgesi ve Hamitköy’de ve Gönyeli Yalçın Park’ta verilen iftarla birlikte oruçlar açıldı.

İftar emeğine topluca oruçlar açılırken, katılımın yüksek olmasından dolayı memnuniyetini dile getirildi. T&T İşletmeciliği’nin verdiği iftar yemeklerinin ramazan bitene kadar devam edeceği öğrenildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.