banner913
banner932
banner1012

Poliste 51. yıl resepsiyonu düzenlendi

banner1020

Polis örgütünün kuruluşunun 51. yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde PGM merkezinin bahçesinde resepsiyon düzenledi. Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler,...

banner974
Poliste 51. yıl resepsiyonu düzenlendi

banner971

Polis örgütünün kuruluşunun 51. yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde PGM merkezinin bahçesinde resepsiyon düzenledi. Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, personeliyle gurur duyduğunu söyledi

 

 

 

Polis örgütünün kuruluşunun 51. yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde polis örgütü personeline yönelik olarak PGM merkezinin bahçesinde geçtiğimiz akşam resepsiyon düzenledi.

Resepsiyona Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt’un yanı sıra, üst düzey polis yöneticileri ve polis mensupları, aileler, emekli polisler ve Emekli Polisler Derneği üyeleri katıldı.

Gecede, meslekte 30 hizmet yılını tamamlayan ve halen görev yapan personel ile 2015 yılında enekliye ayrılan personele plaket takdimi yapıldı.

Resepsiyonda konuşan Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Polis örgütünde

43 yıldır görev yaptığını ve o günlerden bu günlere gelindiğini söyleyerek personeli ile gurur duyduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde intihar den polis memuru Necati Fidan’a rahmet ailesine de başsağlığı  dileyen Gürler, kaza geçiren polis memuru Kazım Sevinç’in de durumun iyiye gittiğinin müjdesini verdi.

 

Gecenin sonunda Pervin Gürler ile Polis Genel Müdürü İkinci Yardımcısı Süleyman Manavoğlu, masaları tek tek gezerek konuklarla ilgilendi, anı fotoğrafı çektirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.