banner913
banner932
banner1012

Özok’un talihlisi, aracına kavuştu

banner1020

Özok Group’un düzenlediği “100 TL Akaryakıt Alana Araba Kazanma Fırsatı” kampanyasında yapılan çekilişin talihlisi Mehmet Atlas oldu

banner974
Özok’un talihlisi, aracına kavuştu

banner971

Özok Group’un 2019 yılı için düzenlemiş olduğu “100 TL Akaryakıt Alana Araba Kazanma Fırsatı” kampanyasında 23 Aralık 2019 tarihinde Noter huzurunda yapılan çekilişte kazanan talihli Mehmet Atlas, törenle aracını teslim aldı. 

Haspolat Özok Petrol İstasyonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Özok Group Genel Koordinatörü Celal Uğurlu tarafından kazanan talihli Mehmet Atlas’a aracı teslim edildi.

Celal Uğurlu , kazananların mutluluğunu görmenin kendileri için gurur kaynağı olduğunu, Özok Group olarak müşteri memnuniyetini kendileri için temel ilke olarak benimsediklerini belirterek, araç kazanma fırsatının bu yıl da süreceğini, ayrıca yıl boyu farklı kampanyalarla hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.