banner913
banner932
banner1012

Özgürgün'den Süheyla Küçük'e Milli Mücadele Madalyası

banner1020

banner974
Özgürgün'den Süheyla Küçük'e Milli Mücadele Madalyası

banner971

 Başbakan Hüseyin Özgürgün, Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün eşi Süheyla Küçük’e Milli Mücadele Madalyası takdim etti.
Küçük’ü evinde ziyaret eden Başbakan Özgürgün, uzun zamandır kendisini böylesine heyecanlandıran bir görev yerine getirmediğini belirtti. Özgürgün, uzun yıllardır üzerinde çalışılan madalyayı nihayet takdim etme şansı yakaladığı için mutlu olduğunu kaydetti.
Özgürgün, Süheyla Küçük’e madalyayı takdim ederken, Kıbrıs Türkü’ne en kötü yıllarda liderlik yapan Dr. Fazıl Küçük’ü de rahmetle andı.
Dr. Fazıl Küçük’ün eşi Süheyla Küçük de, milli mücadeleyi en iyi şekilde sürdürdüklerini söyleyerek, “Biz kadınlı erkekli elimizden geleni yaptık. Gençlerden de aynını bekliyoruz” dedi.
Mücadeleyi bıraktıkları yerden başarıyla sürdürenlere de teşekkür eden Küçük, büyük uğraşlarla Girne’ye dikilen Dr. Fazıl Küçük heykeli için de minnetlerini sundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.