banner913
banner932
banner1012

Özer Hatay unutulmadı

banner1020

Merhum gazeteci yazar Özer Hatay ölümünün dördüncü yıldönümünde, kardeşi Yücel Hatay’ın organize ettiği anma programıyla anılırken, onunla ilgili anılar bir kez daha yad edildi

banner974
Özer Hatay unutulmadı

banner971

 
Halkın Sesi’nde uzun yıllar çalışan merhum gazeteci yazar Özer Hatay ölümünün dördüncü yıldönümünde dün sabahleyin mezarı başında akşam ise Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde düzenlenen anma programıyla anıldı.
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde düzenlenen anma töreni ailesi, yakın dostları ve gazeteciler ve spor basını katıldı.


Kardeşi Yücel Hatay tarafından organize edilen ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde saat 18.00’de saygı duruşu ile başlayan anma töreninde BRT televizyonunda yayınlanan programlardan özet görüntülerle devam etti.


Daha sonra ise, Özer Hatay’la ilgili olarak oğlu araştırmacı yazar Mete Hatay, milletvekili ve Kanal T’nin kurucusu Ersin Tatar, Kıbrıs Türk spor Yazarları derneği Başkanı Çelen Oben, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri Gizem Özgeç, Dış Basın Birliği Başkanı Tahir Olcay Kıraç ile beraber çalıştığı gazeteci arkadaşları Raif Örtunç ile Fevzi Beyar konuşma yaptılar.


Bu anma törenini organize eden kardeşi Yücel Hatay, kurucularından olduğu Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği ve Dış Basın Birliği’ne başkanlık yapan, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni temsil eden Özer Hatay’ın unutulmaması için böyle bir anma töreninin düzenlenmesini uygun bulduğunu söyledi.


Ayrıca, Özer Hatay’ın anısına kardeşi Yücel Hatay tarafından yayımlanan özel dergi, törene katılanlara dağıtıldı.

Fotoğraflar: Necati Külahlılar

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.