banner913
banner932
banner1012

Ödüller genç piyanistlerin oldu

banner1020

Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği, Gazimağusa Belediyesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Gülsin Onay Piyano Festivali sürüyor.

banner974
Ödüller genç piyanistlerin oldu

banner971

 

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Gazi Mağusa  Rauf.R.Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda  sürdürülen festival kapsamında dün akşam Türkiye Cumhuriyeti Devlet Sanatçısı Gülsin Onay ve Jale Derviş anısına piyano resitali düzenlendi.

Resitalde dünyaca ünlü piyanist Gülsün Onay ödülünü piyanist Rauf Kasımov’un Kıbrıs’taki ilk öğrencilerinden Görsev Tepe kazanırken, son yıllardaki ulusal ve uluslararası alanda gurur veren başarılar elde eden yine Rauf Kasimov öğrencilerinden genç piyanist Pelin Ece Acar da Jale Derviş Özel Ödülü’nü aldı.  Genç piyanistler  Tepe ve Acar gösterdikleri üstün performanslarla salondan görkemli alkışlarla ayrıldılar. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.