banner913
banner932
banner1012

Meriç'te Çocuk Oyunları Şenliği yapıldı

banner1020

banner974
Meriç'te Çocuk Oyunları Şenliği yapıldı

banner971

Meriç Güzelleştirme ve Kalkınma Derneği’nin (MGKD) her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Sokak Oyunları Şenliği”nin 4’üncüsü 6 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:00’da, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’in de katılımıyla gerçekleşti. 


Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Grubu’nun sahne aldığı gecede, canlı müzik, çeşitli sokak oyunları yarışmaları, yüz boyama ve hediye çekilişi yapıldı. 
Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, gecede yaptığı konuşmasında çalışmalarından dolayı derneğe ve dernek başkanı Fahri Arabacıoğlu’na ve dernek üyelerine teşekkür etti. 


MGKD Başkanı Fahri Arabacıoğlu, amacın çocukları mutlu etmek olduğunu söylerken, katkılarından dolayı Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’e teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.