banner913
banner932
banner1012

Mağusalılar Temiz Sulak Alanları Savunuyor Projesi

banner1020

Mağusa Kültür Derneği’nde cumartesi günü saat 10.30’da başlayacak etkinlikte duvar boyama, ahşap sanatı, seramik sanatı ve geri dönüşüm sanatı gibi istasyonlar kurulacak.

banner974
Mağusalılar Temiz Sulak Alanları Savunuyor Projesi

banner971

 

  

 

Mağusa Kültür Derneği ile Yeşil Mağusa Derneği’nin işbirliğinde hayata geçen proje çerçevesinde gerçekleştirilecek etkinliğe, çevreye ve sulak alanlara ilgi duyan herkes katılabilecek.

 

Avrupa Birliği’nin Kıbrıslı Sivil Toplum Harekete V. Hibe Programı altında finanse edilen Mağusalılar Temiz Sulak Alanları Savunuyor Projesi Kasım 2015’ten beri yürütülüyordu. 
 

Ülkede, özellikle Mağusa bölgesinde bulunan sulak alanlar konusunda farkındalık yaratmak ve bu alanların korunmasını sağlamak amacıyla hazırlanan projede özellikle öğrenci ve öğretmenlere yönelik çeşitli farkındalık çalışmaları yapıldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.