banner913
banner932
banner1012

LTL’de nostalji yaşandı

banner1020

Lefkoşa Türk Lisesi (LTL) 120’nci kuruluş yılı nedeniyle yapılan ve son 50 yılın mezunlarının katıldığı gecede nostalji dolu saatler yaşandı

banner974
LTL’de nostalji yaşandı

banner971

Lefkoşa Türk Lisesi (LTL) 120’nci kuruluş yılı dolayısıyla perşembe akşamı okul bahçesinde muhteşem bir etkinlik düzenlendi.

Geceye 1949 mezun olan Hüseyin Kanatlı da konuşmacı olarak  katılırken,  bu özel gecede 1957 yılından 2017 kadar olan tüm mezun olan öğrencilerin yanısıra Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Sağlık Bakan Faiz Sucuoğlu’da katılanlar arasındaydı. 

Etkinlikte mezunlar eski  anılarını paylaştılar ve birbirleriyle fotoğraf da çektirmeyi ihmal etmediler. Gecede kısa bir de konuşma yapan okul müdürü Mustafa Şevketoğlu “Bu yıl 120’nci yılımız. Bizler için çok önemli. Bende bu okulun mezunuyum. Binlerce mezunumuz oldu. Bizler büyük bir aileyiz” diyerek etkinliğe katıldıkları için herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.