banner913
banner932
banner1012

LTB Personelinden anlamlı davranış

banner1020

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, Lefkoşa Türk Belediyesi’nde (LTB) kök hücre bağışçısı olmak isteyenlerden örnek aldı.

banner974
LTB Personelinden anlamlı davranış

banner971

 

  

LTB’den verilen bilgiye göre, LTB Halk Sağlığı Şubesi ile Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı iş birliğinde alınan örneklerle kemik iliği donör kaydı yapılacak. Gönüllülerden alınan “yanak içi tükürük örneği” Vakıf aracılığıyla Dünya İlik Bankası’na kayıt yaptırılacak. 

LTB Müdür Muavini Levent Özverel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, donör olma yönündeki çalışmanın LTB’nin sosyal sorumluluklarının bir parçası olduğunu ifade etti

Kök hücre bağışçısı olabilmek için 18-45 yaş aralığında KKTC vatandaşı olmak, daha önce bu amaç için örnek vermemiş ve sağlıklı birey olmak gerekiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.