banner913
banner932
banner1012

LTB ile Güney Lefkoşa Belediyesi yaşlıları kaynaştırma etkinliği düzenledi

banner1020

Lefkoşa’nın kuzey ve güneyinden yaşlıların bir araya geldiği kaynaşma yemeği oldukça keyifli geçti

banner974
LTB ile Güney Lefkoşa Belediyesi yaşlıları kaynaştırma etkinliği düzenledi

banner971

 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Güney Lefkoşa Belediyesi tarafından organize edilen ve Lefkoşa’nın kuzey ve güneyinden yaşlıların bir araya geldiği kaynaşma yemeği düzenlendi.

LTB’den yapılan yazılı açıklamaya göre, LTB Başkanı Mehmet Harmancı geleneksel olarak düzenlenen yemekte yaşlılarla bir araya geldi. 

Harmancı yemekte yaptığı konuşmada, adada acıların, sevinçlerin, üzüntülerin ve gülümsemelerin ortak hissedildiğinde daha anlamlı olduğunu söyledi. 

Bandabuliya’da düzenlenen ve her iki belediyeden bazı belediye meclis üyelerinin de katıldığı etkinlikte yemekler LTB Paylaşım Mutfağı personeli tarafından hazırlandı. Müzik dinletisinin de sunulduğu yemekte LTB tarafından yaşlılara çiçek dağıtıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.