banner913
banner932
banner1012

Limasol Şirketler Grubu’ndan Kadınlar Günü Duyarlılığı

banner1020

Limasol Grup bünyesinde çalışanların yaklaşık %70’i, birim ve şube yöneticilerinin yarıdan fazlası kadınlardan oluşuyor.

banner974
Limasol Şirketler Grubu’ndan  Kadınlar Günü Duyarlılığı

banner971

Limasol Bankası Genel Müdür Yardımcısı Müzeyyen Öztürker bir kadın olarak pek çok yöneticinin ve çalışanın kadın olduğu bir kurumda üst düzey yönetici olarak çalışmanın çok değerli olduğunu vurgulayarak “Kadın; doğası gereği iletişimi kuvvetli, atik ve iş bitiricidir. Gün dolayısı ile tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” dedi.

Limasol Bankası Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi İlkin Yoğurtcuoğlu ve Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler de birer mesaj yayınlayarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar. Her iki mesajda da emeğin hiçbir ayrım gözetmeksizin hakettiği değeri görmesi gerektiğinin altı çizilerek, Limasol Grup ailesinin gücüne güç katan tüm kadın çalışanlara da teşekkür edildi.

Limasol Bankası tüm kadın çalışanlarına isimlerine özel  hediye ile teşekkür mesajı iletmeyi de ihmal etmedi. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.