banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’da Dünya Emekçi Kadınlar Günü yürüyüşü

banner1020

Kadın Eğitimi Kollektifi tarafından yapılan açıklamaya göre, yürüyüş, saat 17.30’da Derebouyu Citroen Işıkları olarak bilinen yerden başlayacak ve basın açıklamalarının okunacağı Meclis önünde son bulacak.

banner974
Lefkoşa’da Dünya Emekçi Kadınlar Günü yürüyüşü

banner971

 

Kadın Eğitimi Kolektifi’nin çağrısıyla biraraya gelen Baraka Kültür Merkezi, Bağımsızlık Yolu, Kıbrıs Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Özgür Genç Kadın Meclisi’nin organize ettiği yürüyüşe, kadın haklarına duyarlı tüm sendika, siyasal parti ve örgütler davet edildi. 

Teması “Kadınlar, gericiliğe, faşizme, savaşlara karşı yürüyor” olan yürüyüşle ilgili çağrıda “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yürüyüşüne, emekten, özgürlükten ve eşitlikten yana her örgüt ve her kişi çağrılıdır! Sloganlarınız, pankartınız, sesiniz ve renginizle bize katılın, 8 Mart'ta sokakta buluşalım” denildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.