banner913
banner932
banner1012

Latin ateşi yandı

banner1020

Lefkoşa Belediye Orkestrası Latin Grubu, müzikleri ve danslarıyla coşku dolu bir gece yaşattı

banner974
Latin ateşi yandı

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Lefkoşa Belediye Orkestrası Latin grubunun önceki akşam gerçekleştirdiği ve danslarla müziğin güzel bir birlikteliğine sahne olan “Latin Müzikleri Konseri”nde  coşku üst seviyedeydi. Solist Arkın Sayar’ın birbirinden güzel Latin şarkıları seslendirdiği Lefkoşa AKM’deki konserde ST Dance Center dansçıları da kurucu eğitmenleri Tigin & Semra Aytaçoğlu’nun eşliğinde yaptıkları danslar ile geceye renk kattılar. LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın da izlediği gecede sanatseverler de konser boyuca alkışlarıyla hareketli latin müziklerine eşlik ettiler. Latin müziği ile Latin danslarının başarılı bir şekilde sunulduğu LTB organizasyonu  Latin müziği ve dansının ülkemizde de oldukça geliştiğini ve güzel işbirlikleri ile bunun görsel bir şölene dönüşebileceğini bir kez daha göstermiş oldu.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı gece sonunda  yaptığı konuşmada latin esintilerini Lefkoşa’da inanılmaz bir lezzetle sunan LBO müzisyenlerine ve danslarıyla herkesi zinde hissettiren genç dansçı arkadaşlara çok teşekkür ederek  müzisyeni,dansçısı ve seyircisiyle çok keyifli bir gece yaşadıklarını vurguladı. Başkan Harmancı gece boyunca müzisyenlere eşlik ederek salonda coşku dolu bir dinamizm yaratan seyircilere de çok teşekkür etti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.