banner913
banner932
banner1012

KTMMOB’den enerji sempozyumu

banner1020

Kıbrıs Türk Mimarlar ve Mühendisler Odası Birliği, 20-21 Mayıs tarihlerinde Acapulco Hotel’de Uluslarası Enerji Sempozyumu yapıyor

banner974
KTMMOB’den enerji sempozyumu

banner971

Kıbrıs Türk Mimarlar ve Mühendisler Odası Birliği (KTMMOB), Uluslarası Enerji Sempozyumu düzenliyor.

KTMMOB’den yapılan açıklamaya göre 20-21 Mayıs tarihlerinde Acapulco Hotel’de düzenlenecek sempozyumda Dünyanın birçok ülkesinden alanında uzman kişiler konferans verecek.

Sempozyumun konuları enerji kaynakları (yenilenebilir enerji, petrol, doğal gaz, güneş panelleri vb), enerji üretim ve iletimi, enerji yönetimi, çevresel faktörler ve enerji politikaları ile ilgili olduğu öğrenildi. Enerji kaynaklarıyla ilgilenen, mühendislerin, öğrencilerin katılabileceği, katılımcılara katılım sertifikası verileceği belirtildi.

Sempozyumun, enerjilerle ilgili doğru bilgi alışverişini sağlamak olduğu ve enerji konusunda KKTC’nin dünyanın neresinde olduğunu bilmek amacıyla  yapıldığı öğrenildi. Sempozyuma katılım ücretlerinin kişi başı günde 75 TL, 2 gün 150 TL, yemeksiz katılım gerçekleşecekse iki gün 50 TL olduğu belirtildi.     

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.