banner913
banner932
banner1012

Karagöz-Hacivat oyununa hayran kaldılar

banner1020

Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu çocukları Karagöz ve Hacivat ile buluştu

banner974
Karagöz-Hacivat oyununa hayran kaldılar

banner971

Kıbrıs Türk Esirgeme Kurumu bünyesindeki çocukları için Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin desteklediği ve vakıf ruhunu anlatan Karagöz-Hacivat oyun sahnelendi.
Kıbrıs Türk Esirgeme Kurumu’nun Lefkoşa Çağlayan bölgesindeki merkezinde yer alan oyunu, kurum bünyesindeki bir uzman psikolog da çocuklarla birlikte izledi.
Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin açıklamasına göre, Karagöz ve Hacivat karakterleri aracılığıyla, vakfın ve karşılık beklemeden iyilik yapmanın ne demek olduğu anlatılan çocuklar, zaman zaman oyuna eşlik etti.
Kurum yetkililerinin de izlediği oyunun sonunda, çocuklara, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin hazırladığı “iyilik günlüğü” defteri ile çeşitli hediyeler sunuldu. 
Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurum Müdürü Süreyya Özkan’a, “Tarihte Atalarımızın Kurduğu Vakıflardan Örnekler” tablosu takdim edildi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.