banner913
banner932
banner1012

Kantara Kış Kampları 1-13 Şubat tarihleri arasında

banner1020

banner974
Kantara Kış Kampları 1-13 Şubat tarihleri arasında

banner971

Gençlik Dairesi’nin Kantara Kış Kampları 1-13 şubat tarihleri arasında 4 dönem olarak gerçekleştirilecek.

Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre kamplar ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik 3 gece 4 gün şeklinde planlandı.

Kampa, 4 Şubat’ta 6 ve 7’nci sınıflar, 7 Şubat’ta 9 ve 10’uncu sınıflar, 10 Şubat’ta 7 ve 8’inci sınıflar ve 13 Şubat’ta da 11 ve 12’inci sınıflar dahil edilecek.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, düzenlenen basın toplantısıyla Kantara Kış Kamplarını duyurdu.

Gencay Eroğlu, kış kampının  “kültürel değerler”  sloganıyla gerçekleştirileceğini kaydederek, “Kültürümüze ait oyunlarımız, yaşam şekillerimiz, yemeklerimiz ve müziklerimizin işlendiği bir temayla yapılacak” dedi.

 23-24 Ocak tarihleri arasında Lefkoşa ilçesi dışından kayıtların kabul edileceğini belirten Eroğlu,  25 Ocak itibariyle yatak kapasiteleri dolana kadar genel kayıt alınacağını ve kayıt başvurularının Gençlik Dairesi Müdürlüğü’ne yapılacağını söyledi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Gencay Eroğlu,  Gençlik Dairesi’nin sloganı haline getirdikleri “Sevgi Birbirimize Barış Hepimize” söylemine toplum olarak ihtiyaç olduğunu  vurguladı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.