banner913
banner932
banner1012

Kadınlar iftar yemeğinde buluştu

banner1020

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği Lefkoşa Merkez Yönetim Kurulu’nun geleneksel iftar yemeği etkinliğine katılan Lefkoşa bölgesinden kadınlar keyifli saatler yaşadılar

banner974
Kadınlar iftar yemeğinde buluştu

banner971

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği Lefkoşa Merkez Yönetim Kurulu’nun geleneksel iftar yemeği Lefkoşa’daki Hidden Garden'da düzenlendi.

Lefkoşa bölgesinden kadınların yoğun katılım gösterdiği iftar sofrası oldukça  keyifli geçti.

Etkinlikte konuşan Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Halide Tunceri, Ramazan ayının her zaman olduğundan daha çok dayanışmanın, kardeşliğin ve  paylaşmanın  öne çıktığı bir zaman olduğunu vurguladı. Kıbrıs Türklerinin milli değerlerine sahip çıktığı gibi dini inançlarını  da  uygularken,   dürüst, doğru ve iyi insan olmayı çok  önemsediğini ifade eden Tunceri,  katkılarından dolayı herkese teşekkür etti.

Yemekte katılımcılarla hep beraber olmanın önemine dikkat çeken Genel Başkan  Gülten Feridun ise bu dayanışmanın hiç bir zaman eksilmemesini  temenni etti..

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın yüzüncü yılının da  kutlandığı yemekte, maniler, şarkılar okunarak keyifli saatler yaşandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.