banner913
banner932
banner1012

İnsan olabilmenin bedeli 0 TL!

banner1020

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği işbirliği ile Lefkoşa Belediye Tiyatrosu yetişkinler Atölyesi tarafından sahnelenen ‘KARATAHTA’ oyunu her Çarşamba Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda oynanırken, oyunla verilen mesajda engelliler için birçok ihtiyaç olduğu ancak, onlara yardım için insanlık görevini yerine getirmenin bedelinin 0 TL olduğu işlenmekte

banner974
İnsan olabilmenin bedeli 0 TL!

banner971

Nilsen Küçük

Orkun Bozkurt, Aysan Özcezarlı ve Cem Aykut’un yazdığı , Cem  Aykut’un yönetmenliğini üstlendiği ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği işbirliği ile Lefkoşa Belediye Tiyatrosu yetişkinler Atölyesi tarafından sahlenen ‘KARATAHTA’ oyunu her Çarşamba olduğu gibi bu hafta Çarşamba gecesi Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda sahne aldı.

Kişilerin, en büyük engelin ayaklarda, gözlerde bedenlerde değil de inadına kendi zihninde olduğunun gerçekliğini gözler önüne seren oyun, engellilerin engellerle nasıl başa çıkacağı değil, toplum ve bireyler olarak engelli kişilerin engeli olmaktan nasıl vazgeçebiliriz noktasına vurgu yaptı.

Belki de hepimizin bildiği fakat farkında olmadığı gerçekler sahnelendi. Seyirciler izlerken hem kahkahalarla güldü, hem de bir yandan gündelik hayatta ne kadar trajik olaylar yaşadığımızın kanıtını izlerken hüzünlendi.

İzleyenlerin kendilerinden bir parça bulacağı oyunu izlemek isteyenler detaylı bilgi almak için 03922278782 numaralı telefondan bilgi sahibi olabilirler.

Seanslar:

26 Nisan Çarşamba 20.00

10 Mayıs Çarşamba 20.00

23 Mayıs Salı 20.00

16 Mayıs Salı 20.30 Gazimağusa

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.