banner913
banner932
banner1012

Hem katkı, hem yürüyüş yaptı

banner1020

KTOÖD tarafından düzenlenen “2. Doğada Engel Yok Yürüyüşü” gerçekleştirildi

banner974
Hem katkı, hem yürüyüş yaptı

banner971

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin (KTOÖD) düzenlediği 2. Doğada Engel Yok Yürüyüşü, Taşkent parkurunda gerçekleştirildi.
Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit yaptığı açıklamada, Telsim, North Prime Insurance ve Dağcılık Spor Derneği’nin desteklediği yürüyüşe, yağmur ve soğuk havaya rağmen katılımın yoğun olduğunu belirtti ve katılımcıların 6,5 km’lik parkurda yürüdüklerini aktardı.
Yürüyüş başlamadan önce 15 TL’ye katılım numaralarını alanlara, Telsim’den çanta içinde ikram hediye edildiğini kaydeden Kibrit, dernek tarafından destekçilere plaket  takdim edildiğini de ifade etti.
Kibrit, katılanlar arasında yapılan çekilişte iki kişiye Alcatel Tablet, bir kişiye de NorthPrime Insurance’dan sigorta hediye edildiğini belirtti. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.