banner913
banner932
banner1012

GÜKAD’tan bayram öncesi halkla dayanışma etkinliği

banner1020

Güzelyurt Açık Pazarı’nda kurduğu stantlarla geçtiğimiz Cumartesi ekonomik dayanışma etkinliği düzenleyen GÜKAD, yapılan etkinlikten elde edilen geliri ise çeşitli sivil toplum etkinliğinde kullanacak

banner974
GÜKAD’tan bayram öncesi halkla dayanışma etkinliği

banner971

Niyazi Ergülen

Güzelyurt Geliştirme ve Kalkınma Derneği (GÜKAD) Güzelyurt Açık Pazarı’nda kurduğu reyonda Güzelyurt halkına ekonomik dayanışma etkinliği düzenledi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü açık pazarda düzenlediği etkinlik halk tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlikte Başkan Reşat Kansoy, Asbaşkanı Süleyman Mert ve GÜKAD yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Halkın Sesi’ne, açıklama yapan GÜKAD Asbaşkanı Süleyman Mert, ekonomik dayanışma adına düzenledikleri etkinlikte halkın yoğun ilgisinin olduğunu kaydetti. Cumartesi günü açık pazarda ilki gerçekleştirilen ekonomik dayanışma etkinliğinin artırılarak devam edeceğini açıklayan Mert, “Güzelyurt halkının derneğimize bağışladığı kıyafetleri ikinci el olarak beş TL’ye satıyoruz. Elde edilen geliri ise sivil toplum faaliyetlerinde kullanacağız” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.