banner913
banner932
banner1012

Gözel Halim’e duygusal anma

banner1020

Gözel Halim için  vefatının 5. Yılında Karaoğlanoğlu kabristanlığında anma töreni gerçekleştirildi

banner974
Gözel Halim’e duygusal anma

banner971

Kurucu Meclis Üyesi, Girne’nin ilk muhalefet  milletvekili, Limasol Türk Koopratif Bankası  Yönetim Kurulu gecmiş dönem başkanı, Girne Barosu’nun kurucularından ve eski başkanı, doğal lider, adeletli, sevgi dolu iyi insan Gözel Halim için  vefatının 5. Yılında Karaoğlanoğlu kabristanlığında anma töreni yapıldı.

Törene Av. Gözel Halim’in mesai arkadaşları, sevdikleri,ailesi ve dostları katıldı.  Girne Baro başkanı Gürcan Bayramoğlu, emekli baş savcıyardımcısı  ErsoyÖlçter, Girne barosu avukatlarından  Dervişe Çerkez Güryel, Ziya Rızkı Vakfı mütevelli heyeti başkanı Dr. Ceyhun Birinci, Çağıner grup şirketleri başkanı Ünal Çağıner, Niyazi Aydeniz,Gözel Halim Hukuk Bürosu çalışanları, Sun Grup Direktörü Halim Kahveciler,  emekli savcı Güven Silman,  Meclis eski başkanlarından Halit Acarkan,

Limasol Türk Kooperatif  Bankası ve Limasol iştirakleri grup  yönetim kurul Başkanı Hüseyin Kemaler, yönetim kurulu üyeleri, genel müdür, genel müdür yardımcısı, şube  ve birim müdürlerinin yanı sıra banka çalışanları, Limasol Sigorta çalışanları ve müdürü, Birtan Asker, Limasol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı müdürleri, çalışanları ve hukukçular katıldı.

"BABAM NE YAPTIYSA SEVEREK YAPTI"

Anma töreninde yaptığı konuşmasında saygı ile Gözel Halim’in dostlarını, mesai arkadaşları ve dava arkadaşlarını selamlayan Gözel Halim’in oğlu Av. Batuhan Halim, Gözel Halim’i anlamak ve ondan öğrendiklerimizi ileriki nesillere aktarmak için Gözel Halim’i bize verdiği insan sevgisini öğreten anıları paylaşarak yerine getirilebileceğini aktardı. Halim: “babam ne yaptıysa severek yaptı” dedi.

Halim, Cumhurbaşkanı sayın Mustafa Akıncı ve Girne Belediye Başkanı NidaiGüngördü’nün yollamış olduğu mesajları da paylaştı.

Limasol Türk Kooperatif  Bankası ve Limasol iştirakleri grup  yönetim kurul Başkanı Hüseyin Kemaler

Gözel beyle 20 yıl birlikte çalıştığını aktaran Hüseyin Kemaler, Gözel Halim’in insanlara ne kadar iyilik yapmak istediğini ve bunu her ortamda yerine getirdiğini vurguladı.Gözel Halim’in iyi bir dost, iyi bir patron, iyi bir abi olduğuna vurgu yapan Kemaler,Gözel Halim’in herşeyiiylikle yaptığını ve eniyi  bir şekilde yaptığını söyledi.  

Ziya Rızkı Vakfı mütevelli heyeti başkanı Dr. Ceyhun Birinci ise Gözel Halim’in her koşulda pozitif olduğunu , moralini bozmadığını ve her zaman için etrafındakilere de pozitif enerji verdiğini ve çok çalışkan olduğunu söyledi.

Emekli Başsavcı Yardımcısı Ersoy Ölçter, “Bana avukatlığı o öğretti. Çok baba bir insandı ve her zaman kalbimizde çok farklı bir yeri olacak”,  dedi.

En son söz alan emekli Polis Trafik Subayı, Özdemir  Uzun, ise Gözel Halim’in   insan gibi insan olduğunu, insan gibi doğduğunu, insan gibi yaşadığını ve insan gibi vefat ettiğini ifade etti. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.