banner913
banner932
banner1012

Girne Liman Rotaract Kulübü’nden AIDS farkındalık projesi

banner1020

Girne Liman Rotaract Kulübü tarafından düzenlenen “AIDS Farkındalık Projesi” kapsamında Girne Limanı’nda hastalık ile ilgili bilgiler içeren broşürler dağıtıldı.

banner974
Girne Liman Rotaract Kulübü’nden AIDS farkındalık projesi

banner971

Girne Liman Rotaract Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, dağıtılan broşürler ile insanlara hastalık hakkında farkındalık kazandırmanın yanı sıra Medical Port Tunççevik Hospital tarafından 20 kişiye ücretsiz HIV testi yapıldı. Test sonuçlarının bugünden itibaren sözkonusu hastaneye bireysel başvuru ile alınabileceği belirtildi.
 

Kulüp başkanı Hüseyin Ünlü, geleneksel olarak düzenledikleri sözkonusu projeyi bu yıl dördüncü kez gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Ünlü, Rotaract kulüplerinin; “Hizmet yoluyla dostluk” sloganıyla, dünyada 18-30 yaş arası gençlere, kendini geliştirme ve aklındaki fikirleri hayata geçirme fırsatı vererek, topluma faydalı projelerde çalıştıklarını kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.