banner913
banner932
banner1012

Gençler Spor Festivali'nde Buluşuyor

banner1020

Başkent Lefkoşa, 30 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Lefkoşa Gençlik Derneği’nin (LGD) düzenleyeceği Spor Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Derneğin ilk kez düzenlediği Spor Festivali, yüzlerce genci spor amacıyla bir araya getirecek.

banner974
Gençler Spor Festivali'nde Buluşuyor

banner971

 

Festivalin en önemli ayrıntılarından biriyse takımlara verilecek isimler. LGD Spor Festivali’nde yer alacak takımlar, Kıbrıs Türk toplumunun yetiştirdiği önemli kişilerin ismini kullanacak.
12 yaşın üzerindeki her gencin katılabileceği festivaldeki branşlar ve başvuru koşulları LGD’nin facebook sayfasından duyuruluyor.
Kısa süre önce kurulan LGD; geçtiğimiz aylarda da temizlik kampanyası, Açık Mikrofon ve Resim Sergisi gibi etkinlikler düzenlemişti

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.