banner913
banner932
banner1012

Farkındalık yarattılar

Her Daim Dostlar, sahil temizliği yaptı

banner974
Farkındalık yarattılar

banner971

Her Daim Dostlar önceki sabah “Yeşili sev doğayı koru” sloganıyla sahil temizliği farkındalık etkinliği yaptı.

Etkinliğe Mağusa Kale Lions Derneğı Kulübü, Gazimağusa Çevre Koruma Dairesi, Kamp-Der ve Gürdağ Geri Dönüşüm Tesisleri  katılarak, Yeniboğaziçi Belediyesi de lojistik destek sağlayarak katkı verdi.

Her Daim Dostlar Derneği’nden katılan tüm paydaşlar ve emek harcayan tüm yurttaşlara teşekkür edilerek, etkinlik sırasında toplanan plastik, cam, metal, kâğıt vb.  atıkların hammadde olarak kullanılmak üzere çöpe değil geri dönüşüme gönderildiği belirtildi.

Açıklamada, “Böylesi anlamlı bir etkinliği gerçekleştirmiş olmaktan mutlu ve gururluyuz. Bütün gailemiz doğamız diyerek gelecek hafta yapacağımız kuş yuvası yerleştirme etkinliğimize duyarlı tüm yurttaşlarımızı bekleriz.” ifadelerine yer verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.