banner913
banner932
banner1012

Etel Winery ilk bağ bozumunu kutluyor

banner1020

Dünya standartlarında şarap üretimine başlayan Etel Winery, ilk bağ bozumunu şarapseverlerle birlikte ilk bağ bozumu kutlama etkinliğini 14 Ekim Cumartesi günü Ilgaz’daki tesislerinde gerçekleştirecek

banner974
Etel Winery ilk bağ bozumunu kutluyor

banner971

Girne Ilgaz’da dünya standartlarında şarap üretimine başlayan Etel Winery, ilk bağ bozumunu şarapseverlerle birlikte kutlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan Etel Winery, ilk bağ bozumu kutlama etkinliğini 14 Ekim Cumartesi günü Ilgaz’daki tesislerinde gerçekleştirecek.

Saat 15.00’de başlayacak etkinlikte konuklara seçkin Etel şarapları ikram edilirken, üzüm bağlarının eşsiz manzarasında canlı müzik dinletisi ile keyifli saatler yaşanacak. Ilgaz köyünde üretilen yöresel lezzetlerin de satışa sunulacağı standlar etkinliğe renk katacak.

Etel Winery’nin ilk bağ bozumu kutlama etkinliğine katılacak davetlileri ayrıca, sadece o güne özel olarak şarap satışlarında sunulacak indirim fırsatları da bekliyor. 18 yaş üstü katılıma açık olup tüm şarap çeşitlerinin dahil olacağı etkinliğin biletleri, 50TL karşılığında girişte temin edilebilir.

40 dönüm üzüm bağı alanı bulunan Etel Winery, yılda yüz bin şişe şarap üretme kapasitesine sahip olan şarap fabrikası ile sadece Kıbrıs halkının değil, ülkemizi ziyaret eden turistlerin de beğenisini topluyor. 2018 yılı baharında tamamlanması hedeflenen Gillham’s Wine Culture Turizm Merkezi’nin bir parçası olan Etel Winery, Kıbrıs’ta beş bin yıllık eski bir geleneği yeniden canlandırma vizyonu ile şarapseverlerin takdirini kazanmaya devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.