banner913
banner932
banner1012

Engelsizseniz engel sizsiniz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız geçtiğimiz günlerde bir işyeri önünde yaşadıkları bir olayı bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.

banner974
Engelsizseniz engel sizsiniz

banner971

Vatandaşımız fotoğrafta görülen araç sürücüsünü uyarıp ‘engellilere engel olmayalım’ deyip aracını başka bir yere park etmesini rica ettiğini belirterek buna karşılık çok sert bir tepkiyle karşılaştığını kaydetti. Kendisinin kibarca rica ettiğini söyleyen vatandaşımız buna karşılık fotoğraftaki araç sürücüsünün laf söyleyip araçtan indiğini ve kendisine "İstediğin yere şikayet et" dedi. Ben de vatandaşı vatandaşa şikayet ediyorum” diye konuştu.
Engelli vatandaşlar konusunda biraz saygılı ve duyarlı olmak gerektiğini ifade eden vatandaşımız gerek araç park yerlerindeki engelli park yerleri konusunda gerekse kaldırımlardaki engelli rampaları konusunda duyarlı olmak gerektiğini söyleyerek “Ve unutmayalım, engelsizseniz engel sizsiniz..”dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.