banner913
banner932
banner1012

“Engelsiz Kıbrıs Ödülleri” için sayılı günler

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sosyal sorumluluk projesi “Engelsiz Kıbrıs Ödülleri”ne son başvuru tarihi için sayılı günler kaldı. Ödül başvurusu yapacak kişiler için son başvuru tarihi 31 Ekim

banner974
“Engelsiz Kıbrıs Ödülleri” için sayılı günler

banner971

Kuzey Kıbrıs Turkcell, engelsiz yaşam odağında hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi olan "Engelsiz Kıbrıs Ödülleri” için son başvuru tarihinin 31 Ekim olduğunu anımsatarak sayılı günler kaldığını söyledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in engellilerin tüm insan temel hak ve özgürlüklerinden tam ve eşit şekilde yararlanması yönündeki çabaları teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği Kuzey Kıbrıs Turkcell Engelsiz Kıbrıs Ödülleri, her yıl kararlaştırılan kategorilerde verilecek. Engelsiz Mekân Ödülü, Engelsiz Hizmet, Engelsiz Eğitim, Engelsiz İstihdam, Engelsiz Proje, Engelsiz Yaşam Ödülleri kategorilerinde Seçici Kurulu tarafından belirlenmiş bir kişi ya da kuruma verilecek olan ödüllerden sadece, Engelsiz Mekân Ödülü’nün 5 farklı mekân ve kurumu verileceği dile getirildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada ödüllerin, alınan öneriler kapsamında Seçici Kurul tarafından değerlendirilmesi sonucunda verileceği de anımsatıldı.

Başvurular Online alınıyor

Son başvuru tarihinin 31 Ekim 2017 olarak anımsatıldığı Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında projeye başvuru yapmak ve öneride bulunmak isteyen herkesin bu tarihe kadar kktcell.com web sayfası üzerinden doldurulacak form ile online başvuru yapabileceği belirtildi.

Projenin seçici kurul üyeleri ise; Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, KKTC Engelliler Dayanışma Derneği, Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı, Kıbrıs Türk Mimarlar Odası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ve Şehir Plancıları Odası olarak açıklanmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.