banner913
banner932
banner1012

En ekonomik market “Ledi” açıldı

banner1020

Ülkede bir olarak “discount market” konseptinde hizmet verecek Ledi Discount’un açılışı Çatalköy’de gerçekleştirildi

banner974
En ekonomik market “Ledi” açıldı

banner971

Ledi Discount Market Ltd. bir ilke imza atarak “discount market” konseptinde hizmet verecek Ledi Discount’un açılışını Çatalköy’de gerçekleştirdi.

Ledi “Discount Market” konsepti ile Türkiye’deki Şok, A101 zincir marketler şeklinde çalışacak, ekonomik olarak zor bir süreçten geçen ülkemize nefes aldıracak bir anlayışla hizmet verecek.

Açılışa katılan Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, “Bu mağaza tabii ki değişik bir konsept bir indirim mağazası. Ledi’de pek çok ürün piyasadan çok daha uygun fiyatla satılacak. Discount denince akla indirim gelir bu mağazanın da adında indirim var. Onun için bu ismin iyi ve geniş bir mekanda sunulmasının güzelliğini hep birlikte yaşacağız” dedi.

Taçoy, Ledi Discount’un konseptini yaratan ve başarıyla uygulayan tüm ekibe teşekkür ederek, bu markanın daha birçok noktada açılması temennisini iletti.

YERGİN: DİSCOUNT MARKET KONSEPTİNİ İLK KEZ ÜLKEMİZE GETİRİYORUZ

Ledi Discount Market Ltd. İnsan Kaynakları Müdürü Erkan Yergin  “Tüketicinin aylık toplu alışverişi açısından, özellikle kuru gıda ve temizlik gibi toplu alınabilen ürünler için çok ekonomik bir konseptten bahsediyoruz. Amacımız, tüm giderleri minimumda tutup tüketiciye en ucuz alışverişi sağlamak. Ülkemiz için çok faydalı olacağına inandığımız bir yatırım oldu. Daha ucuz olsun diye daha kalitesiz ürün almak yerine kaliteli ama ucuz ürün sağlamak istediğimiz için bu yatırımı gerçekleştirdik. Bu konsepti ülkemize ilk kez getirmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Konuşmasını Ledi’nin sunacağı avantajlarla sürdüren Yergin, en iyi fiyatı, kolay alışveriş imkanını kaliteli ürün ve en hizmeti Ledi’de sağlayacaklarını belirtti.

En iyi fiyat avantajını dönemsel olarak değil her gün her zaman sunacaklarını ifade eden Yergin, az sayıda ürünü kafa karıştırmayan raf sistemleriyle rahat görünecek şekilde yerleştirileceğini söyledi. Yergin, iyi hizmet verme anlayışını her zaman sürdüreceklerini güler yüz ve dost hizmetin eksiksiz şekilde sağlanacağını ifade etti.

LEDİ NASIL DAHA UCUZ?

Yergin, daha ucuz olabilmek için çok kalabalık bir ekibin fedakarca uzun zamandır çalıştığını ifade ederek, münhasırlık anlaşmalarıyla tedarikçilerden çok daha uygun maliyetle ürünleri alacaklarını aynı zamanda Türkiye ve 3. ülkelerdeki üreticilerden ürünleri direkt olarak ithal edileceğini söyledi.

Yergin, şirket olarak tüm giderler minimize edilerek minimum kâr marjını uygulayacaklarını böylece halka çok daha uygun fiyatlarla hizmet vereceklerini belirtti.

Yergin marketle ilgili şu bilgileri verdi:

Çatalköy’de Cratos Otel yanında bulunan Ledi’nin 800 metrekare market alanında 12 personeliyle, 1500 daimi ürün ve 80 araçlık park yeriyle hizmet vereceğini belirtti.

Yergin, “Tüm halkımızı Ledi’nin rekabetçi fiyatlarıyla tanışmaları için marketimize bekliyoruz, ülkemize hayırlı uğurlu olsun”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.